torsdag 19 april 2012

Vad jag gör och vad du ska göra

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag kan inte ta mig an uppdraget, utan publicerar den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

                                           Foto: © UNICEF/Asselin

2 kommentarer:

  1. Denna posten kommer du absolut att se även i vårt kök, så bra så det finns inte! Tack för att du uppmärksammade oss och kom med ett så bra tips!

    Vi är sedan väldigt länge fadderföräldrar till två barn via SOS-barnbyar och det känns lika bra varje gång det dimper ner ett brev i brevinkastet från någon av dom. Så lite för oss kan verkligen göra en så stor skillnad för någon annan .

    SvaraRadera
  2. Jättebra Kim, den kommer hos mig med framöver. Allt man kan ställa upp med är bra, kram!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails