Om mig

Här skulle man kunna skriva något om hur man redan som liten knodd satt på köksbänken och rörde i kastrullerna, eller att man inte kan minnas att man inte varit såld på matlagning. Men då skulle jag ljuga. Det var först för ett par år sedan förälskelsen slog till på allvar. Jag gissar att matintresset legat latent och väcktes till liv med hjälp av den här bloggen.

Jag heter Kim, är snart 30 år och bor i Majorna i Göteborg. Tant Russin är mitt alter ego, och ordvitsen i bloggnamnet är bara ett torrt skämt gone horribly wrong...


Jag är glad att man inte måste välja mellan att vara gourmet och gourmand. Jag uppskattar champagne lika mycket som en knäckemacka. Jag äter lika gärna ute på restaurang som hemma.


Mina bullar blir mer goda är fina, men jag är å andra sidan en jäkel på småkakor och kokar världens bästa fikonmarmelad. Jag vet hur man rimmar en torskrygg för att få den perfekt och sitter ett stort antal sjukt goda sopp-recept, men någon annan får gärna sköta styckandet av en hel kyckling.

Jag tror på att mat för människor samman.

Hoppas ni ska uppskatta den här bloggen lika mycket som jag tycker om att husera här!


Vill ni komma i kontakt med mig så skicka ett mail till tantrussinsbak at gmail.com Related Posts with Thumbnails