måndag 4 juni 2012

Tant Russin ♥ bloggträff = sant

Ni vet när livet går i ett? När man inte hinner placera sin stjärt i soffan en enda minut utan ska vidare vidare vidare? Så har det varit ett par dagar nu, men missförstå mig inte: jag gillar det! Så länge det är roliga saker det vill säga. Och roligt är precis vad det har varit! Höjdpunkten var förstås helgens bloggträff. Vi, ett gäng förväntansfulla och supertaggade matbloggare, möttes upp någonstans "i mitten" för ett intensivt dygn tillsammans.

Amy hade tillsammans med Emmy och Helena, styrt upp en träff utan dess like.
Så kul och inspirerande att äntligen få träffa folk "i köttet". Det tog inte många sekunder innan alla var som gamla vänner. Håkan och Anki var där, Helena och Olof, Sofie, Sofia, Amy, Emmy och Gun. Och som en liten(?) bonus även: delar av redaktionen från Ica Buffé!

Vad gör matbloggare när de ses om inte lagar mat? Jodå, i ett högt tempo lagade vi en grym indisk måltid: förrätt, huvudrätt och efterrätt med tillbehör. Detta dokumenterades noggrant av både oss och Buffé.

Gun hackar koriander exemplariskt.

Det ÄR kul att laga mat.

Strike a pose, Sofia!

Nu vet vi hur mycket jobb som ligger bakom mat-artiklar, och också vems jobb vi alla vill åt... (chefredaktören för Buffé, Tony, får se upp).

I september, då får ni se till att skaffa er ett nummer av Buffé-tidningen, för då kommer reportaget med tillhörande recept och bilder. Jag kommer att påminner er, var så säkra.

Allt måste vara perfekt inför plåtningen.

 
All den goda goda goda maten

Tack alla som var med, gamla nya vänner, och ett särskilt tack till "projektledaren" Amy som styrt upp allt exemplariskt och även öppnade upp sitt hem för oss.

Mot kvällningen drack vi bubbel (bland annat...)

Vi ses snart igen, det vet jag. Frågan är bara: hur toppar vi det här?

Glada, men lite trötta, matgalningar! (bild från Buffé)

Vill ni läsa mer om träffen, och se finfina bilder, klicka er vidare in hos de andra!

24 kommentarer:

 1. Tack själv fina du! Det var så roligt att få träffas. Så det måste helt enkelt bli fler träffar! Ja, den där Tony får se upp, hans jobb är verkligen åtråvärt. Fast att vara matbloggare är inte fy skam det heller ;-)
  Hoppas vi ses i höst då! Kram kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i. Ja, jag hoppas också att vi ses nästa gång, KRAM!

   Radera
 2. Buhu, jag hade så gärna velat träffa er!!

  SvaraRadera
 3. Ja visst ser man fram mot nästa träff, för det måste det ju bara bli med ett sånt kanongäng. Och visst är det kul att kocka:)

  Kramar till dej från oss.

  SvaraRadera
 4. Så roligt ¨ni ser ut att ha! och det måste vara jättehäftigt att se en "riktig matfotograf" in action. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var riktigt roligt, och framförallt lärorikt.

   Radera
 5. Ni har verkligen haft en superdag! Jätteroligt!!

  SvaraRadera
 6. Jag läser vidare hos er alla och plågas men gläds massor för er skull för den lyckade träffen. Kunde ju inte bli annat! Jag vet hur ni toppar det nästa gång - genom att jag är med :-)

  SvaraRadera
 7. Ja vilken topphelg vi hade!! Så kul att träffas!! Det känna ju lite udda att man först vid min ålder äntligen vet vad man vill bli när man blir stor... Men som sagt vi är ju många att slåss om det jobbet;-)..
  Stora kramar och glöm inte att hälsa Lysekil från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl starta en ny tidning ihop? :)
   Jadå, jag hälsar Lysekil.

   Radera
  2. Behöver ni en språkfröken som älskar att skriva krönikor så säg till! : )

   Radera
 8. Ååå....jag vill igen!! Ser fram emot nästa träff!! Men antar att vi hinner med en lokal träff innan.

  SvaraRadera
 9. Så roligt att träffas Kim DU är den perfekta partnern att vara med i köket : )Ser fram emot nästa gång : ) varm kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan DU vara! Jag hade väldigt roligt med dig, hoppas vi gör om detta.

   Radera
 10. Vilken underbar helg vi har haft, helt suverän! Så kul det har varit att träffa dig fina Kim :) Ser verkligen fram emot nästa tillfälle och har du vägarna förbi oss så tveka inte att höra av dig, du är hjärtligt välkommen kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma gäller dig/er Amy, är ni i Götet, ropa på mig!

   Radera
 11. Wow, vilken grej! Låter hur kul som helst!

  SvaraRadera
 12. Känner igen det där med vidare, vidare, vidare. Har precis börjat läsa bloggar igen för har inte haft tag ett tag. Buu för det, men nu börjar jag komma ikapp. Och så himla kul att läsa om er helg. Som jag önskar att jag kunnat vara med, men kul att jag kan läsa om det hos alla inblandade och Buffé. :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails