söndag 31 juli 2011

Återbesök i Varberg

I vintras tog vi ett SPA-dygn på Varbergs Stadshotell och deras Asia Spa. Hotellet och spa:t var helt okej, men det som imponerade mest var restaurangen på hotellet. Vi hade väl inga speciella förhoppningar eller förutfattade meningar, men scheisse vad vi blev positivt överraskade! Vinet, maten och servicen gjorde en bara helt igenom glad.

Vi gjorde ett återbesök i veckan, och förväntningarna var höga. Vi satt ute på terrassen i sommarvärmen, delade en flaska Chilcas Chardonnay och åt gott. Från början var det bara tänkt att vi skulle äta förrätt och huvudrätt men när vi fick span på desserterna så ja... då fick vi kapitulera.

Maten var bra, riktigt bra, men nådde nog inte riktigt upp till nivån på första besöket. Servicen var lika bra som sist, och det berodde mycket på att det var samma person som tog hand om oss, en sjukt trevlig, kunnig och rolig ung man som bryter på franska(?).

Finns det musslor på menyn så bara måste jag välja det!
Örter, vitlök, parmesan, grädde

Havsabbore med primörer och vitvinssås

Sockerkaka, dulche de lecheglass, mascarpone, hallon! Hur kan man motstå?

Får ni chansen att äta här någon gång så rekommenderar jag det starkt!

5 kommentarer:

 1. mmm, det ser kanongott ut! kanske att ni hade högre förväntningar denna gången och det var därför maten inte nådde upp till samma nivå som sist? det såg riktigt gott ut iaf!

  SvaraRadera
 2. Hej! ville bara säga att jag älskar din blogg! Jag har haft en ätstörning (som jag håller på att bli frisk ifrån) och din blogg har inspererat mig till att våga testa massa nya maträtter och sånt!
  Kolla gärna min blogg och lämna en kommentar om du läser dethär!
  Skulle betyda så himla mycket!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tror det var precis så Pernilla. Men gott gott gott ändå! Och mysigt.

  Linnea, vad kul att höra. TACK. Jag har aldrig tänkt på bloggen på det viset. Lycka till i fortsättningen också, du fixar det!

  SvaraRadera
 4. Så kul att läsa om era besök där, vi pratade om att kanske åka till något SPA under hösten/vintern och Varberg var faktiskt uppe på tapeten då. Kanon att veta att maten är bra, det är ju faktiskt ganska viktigt:)

  Ser ut som du haft en härlig sommar hitintills, resan till Italien lät smaskig!

  SvaraRadera
 5. Mårtenssons: Maten är verkligen till belåtenhet. När det gäller själva spa:t så är Asia Spa helt ok. Min spa-favorit alla kategorier är dock Vann Spa i Bohuslän.- God mat och underbart spa-område!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails