måndag 25 juli 2011

Immagini da Italia

"Just rub it in will you" tänker ni nu kanske. Japp! Svårt att äta dåligt i Italien säger jag och bjuder på lite bildbevis.

Man kan ju inte åka till Italien utan att äta pizza!
Italienska läkare rekommenderar en Insalata Caprese om dagen, minst!
Simplicity at it's best

Färsk frukt, närodlat och allt det där
Gammal ost

Svårt att dricka dåligt också

Al fresco

Och just som jag nästan kommit över min en italiensk glass om dagen-abstinens, så hittar jag det här: World of Riccardo. Hemlagad italiensk glass, beläget en bit utanför Halmstad. När åker vi?! tjoade jag här hemma. Någon som varit där och smakat?

8 kommentarer:

 1. mmmm... maaaat. italiensk mat. eller vilken mat som helst, jag är hungrig. och har tappat smaksinnet, så vilken mat som helst duger.

  angående kvarteret skatan filmen så spelar de in den just nu på gotland, den handlar om hur alla de där paren åker på semester tillsammans och den har antingen premiär i slutet av året eller början på nästa år. wiihoo :)

  SvaraRadera
 2. Jisses vilken härlig resa ni ser ur att ha haft. Och så mycket god mat... Italiensk mat visar ofta på att det enkla är väldigt gott om man bara har fina råvaror. Jag vill också åka till Italien..

  SvaraRadera
 3. Åhh, calzonen ser supergod ut :)

  SvaraRadera
 4. Pernilla, din arme krake! Hoppas förkylningen går över snart. Jag hörde för ett tag sedan om en tjej som ramlade i trappan på en krog slog i huvudet och tappade smaksinnet. Vilken mardröm! Niiiice med Skatan, lätt att jag ska se den!

  Remsan, ja vi är så nöjda så. Jag hade väldigt höga förväntningar inför Italien då alla talat väldigt gott om speciellt maten, men alla förväntningar infriades! Jag håller med, råvarorna är nog nyckeln...

  Hovkonditorn: Oh ja! Jättegod. Konstigt hur jag aldrig äter calzone här hemma men jag kunde inte låta bli.

  SvaraRadera
 5. ohh...la la!! En sån calzone med tomatsås åt min sambo vid gardasjön när vi var där för några år sedan. Han säger att det är den godaste pizzan ever!! Mer Italiensk mat åt folket!! Äter gärna en caprese om dagen!!:)

  SvaraRadera
 6. Den var mumsig Sofie, något i största laget bara... Ja! Mer italienskt!

  SvaraRadera
 7. åhhh riccardos..
  åkte dit förra sommaren... men ajajajajaja vilken kö det var...
  tänkte ju att mitt ute i ingenstans e det väl ingen som åker BARA för att äta glass... men aj så fel jag hade... vi vände... tyvärr... det kanske hade varit värt att vänta :-)

  SvaraRadera
 8. Kö? Oj. Vi kom dit när de öppnade, och slank rätt in, men vi kanske bara hade tur?

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails