lördag 30 juli 2011

Helt slut efter två dagars supande...

Återigen tillbaka i stan efter en underbart lyckad minisemester i Halland! Schemat var späckat i två dygn. Dag ett huserade vi i Varberg och ägnade oss åt två timmars SUP-kurs, middag på Stadshotellet samt relax och övernattning på Kurorten. Vädret var strålande, men lite i blåsigaste laget för nybörjar-SUP:ande. Vi kämpade på bra på brädorna och hade ont, ja i princip överallt dagen efter. Perfekt fall, sa SUP-läraren till mig. Alla är vi bra på något tänker jag.

Frukt och choklad som tilltugg till överraskningsbubblet. Vad har man gjort för att förtjäna det här?

Middagen på Stadshotellet är ett kapitel i sig, och kräver sitt eget inlägg.

Dag två spenderades i Falkenberg och på Strandbaden (men innan dess ett pass på kurortens gym, och hotellfrukost såklart). Vi chillade på rummet, åt räkmacka och strosade runt innan det var dags för The Main Event: SUP-utflykt i Grimsholmens naturreservat. Vi blev avsläppta 8 km uppför Suseån och paddlade oss ner mot åns havsmynning. Två timmar i något som mer liknande Amazonas än svensk natur. Små forsar, stockar, hängande träd, fågelliv (och mygg). Fridfullt och lite äventyrligt! Rekommenderas till alla! Bra träning för rygg, mage, lår och armar och en jäkla upplevelse. Läs mer om SUP i Falkenberg här.

Påfyllning i energiförrådet innan utflykten

Två nyfrälsta. Bild lånad från A-kite.se

Vi vaknade upp möra men glada. Ytterligare en vattenaktivitet återstod innan avgång, nämligen vattenskoter! Hotellet hade en snabb rackare för uthyrning och jävlar i min lilla låda vad det gick undan! Stirriga av adrenalinet begav vi oss mot vad som var en värdig avslutning på två sjukt lyckade dagar, glass hos Riccardos! Mer om denna gudomliga glass i ett annat inlägg, men vi kan väl säga såhär att jag var inte hungrig förrän klockan åtta samma kväll.

Tack min goa fina kille för de här dagarna! Du är det bästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails