torsdag 7 juli 2011

Det närmaste

Framöver finns det en risk att det kan bli lite skralt med inlägg här på bloggen. Semester'n hägrar. Imorgon gör jag sista dagen på kontoret, stämplar ut och styr kosan mot Karlstad. Men herregud, inte ska du väl spendera din semester där? tänker ni väl nu. Inget ont om Karlstad, men det blir bara en övernattning där för att morgonen därpå beger vi oss mot Vansbro. Det finns en grej som Vansbro är känt för (öppen för andra förslag), nämligen Simmet.

Av någon anledning, just nu känns det väldigt oklart vilken, bestämde jag mig för att anmäla mig och genomföra tjejsimmet. 1000 m motströms. Temperaturen ligger faktiskt på trevliga 18.7 grader idag, och jag har våtdräkten med mig, så det ska väl gå vägen det här. Önska mig lycka till! Hör ni inget mer om Vanbrosimmet på den här bloggen kan ni förutsätta att det inte gick så bra. För gick det bra, då kommer ni få höra det. Om och om igen.

Ian Thorpe är lite snabbare än vad jag är, fast bara lite.
(bildkälla)

Men sedan då? Söndag blir vilo-/tvätt-/packdag. Måndag morgon flyger jag och killen mot Italien och Toscana. Tvära kast, från fysisk utmattning till total avkoppling. Hyrbil är bokad, rutten oklar. Vi ska äta god mat och dricka gott vin, sola, bada, köra nedcabbat (solkräm på) oooaha och aaaaha över fina vyer, ta en och en annan promenad. Hoppas kunna bjuda på några smakprov på detta under resan, annars blir det ett gigantiskt inlägg vid hemkomst.

Ooooh. Aaaah
(bildkälla)

Jag säger som Heidi, Auf wiedersehen! Eller mer passande, Arrivederci!

Det kommer bli lite som Thelma och Louise. Fast utan allt. Men med cabrioleten (som inte är en jänkare utan en liten Peugot). Så inte alls som filmen kan man säga. Bra film dock. Se den.
(bildkälla)

5 kommentarer:

  1. Lycka till och trevlig semester!!

    SvaraRadera
  2. Oj, simma så långt i motsröms... Jag håller tummar och tår för dig! Hoppas du får en superduper semester!

    SvaraRadera
  3. Åååå Italien... Ha en skön och god semester och lycka till med simningen!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails