tisdag 5 april 2011

In vino veritas

Det har inte skrivits så mycket om vin här på bloggen. Och jag kan lova, det är inte för att jag inte dricker vin. Jag är omåttligt och helt villkorslöst förtjust i rödvin. Det är bara det att jag anser mig besitta ganska begränsade kunskaper inom detta område. Så vill ni ha utförliga analyser om jordmån, gurglingsteknik och lagringspotential har ni kommit fel. Men Tant Russin kommer framöver bjuda på alldeles egna subjektiva vintips.

Vaddan denna förändring undrar ni kanske? Joserru, vi har gått med i en vinklubb eller närmare bestämt signat upp oss på en vinprenumeration! Allt om mats Vinklubb är det som gäller nu minst ett år framöver. Det fanns en hel del olika prenumerationer att välja mellan, och vi fastnade för något som kallades "Stora vinresan - röd". Detta innebär att vi fyra gånger om året får ett paket med 12 flaskor speciellt utvalda rödvin. Vinerna går inte att köpa på Systembolaget och kommer dessutom hemlevererade till dörren - woho! Läs mer på hemsidan. I teorin låter detta som en utmärkt idé, och vi väntar spänt på första leveransen. Återkommer med rapport om hur tjänsten fungerar och hur vinerna smakar!

Bilden lånad från AOM

2 kommentarer:

  1. Oooo det där har jag också funderat på, blir spännande att få höra en rapport! Tyvärr är min kära sambo inte så förtjust i vin så det blir väldigt mycket till mig då, inte nödvändigtvis helt fel i och för sig :P

    SvaraRadera
  2. Både bra och dåligt med en icke vindrickande sambo alltså... Du kan få komma hit och hjälpa oss om bördan blir för tung.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails