onsdag 31 juli 2013

Perfekt

HUR beskriva Resan? Jo, något sådant här: sangria, sand, sol, surf, strandpromenad. Vyer, vatten, vågor, värme, vänner. Mat, mat, mat. Och glass.

Vi hade det på många sätt helt perfekt. Vädret lämnade inget övrigt att önska (om man bortser från att det regnade när vi kom dit - paniken!). Det funkade alldeles utmärkt med fem tjejer på ett badrum, tackar som frågar. Vi surfade, och alla lyckades ta sig upp på brädan. Tre av oss unnade oss ett besök på trestjärniga Martin Berasategui, men det får bli ett inlägg i sig.

San Sebastian är sagolikt vackert ska ni veta. Och det bästa är att man alltid hittar en ny topp eller ny bukt och får ytterligare en ny vinkel på staden.

Jag låter bilderna tala för sig själva. Det brukar bli bäst så, även om de verkligen inte gör San Seb till rätta.


Får ni möjligheten att åka - gör't! Sol, bad, stad, mat - vad mer kan en behöva?

16 kommentarer:

 1. Vad underbart att läsa att du haft det bra. Låter onekligen som ett toppenresmål. Inte något av det du räknar upp som jag ogillar.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Sam Sebastian ve jag inte ens var det ligger (Oops!) men nog måste det vara en bit bort och inte så värst turisttätt för jag vet ingen som varit där, mer än du. Verkar ju finfint, där skulle man ju kunna vara ett tag eller två!

  Och så cykeln med när du kom hem, som jag såg på instagram. Hoppas du får tillbaka den snart! :)

  SvaraRadera
 3. Fina bilder och det ser ut som om ni haft det bra. Kram

  SvaraRadera
 4. Åååå!!! Jag vill oxå surfa. Verka sjukt kul och jag kan tänka mig att man jobbar upp en rejäl aptit som måste tillgodoses med all den utsökta maten. Lovely!

  SvaraRadera
 5. Åh så härligt! Jag vill också testa att surfa. Mer semester hade inte varit fel. Jag ser fram emot restauranginlägget. Välkommen hem igen =)

  SvaraRadera
 6. *avis* som bara den! Får nog bli en trip ditåt nästa år... :)

  SvaraRadera
 7. Härligt!
  Vi friterade också bläckfiskringar i ute i pergolan igår. Gott, gott även om bläckfisken var importerad och köpt på Hemköp...

  SvaraRadera
 8. Gud så underbart! Jag hade gärna varit med.

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig resa ni gjort och vilka härliga bilder!!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Ytterligare ett resmål att lägga till "listan". Hade faktiskt missat denna ort helt och hållet. Det finns så många härliga resmål! Coolt att testa bräda också, har jag inte gjort men kommer nog inte lägga det på min lista :-)

  Skönt att semestern blev lyckad - välkommen hem!

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Wow, inte alls avis där jag sitter i den smällheta betongen!

  SvaraRadera
 12. Härliga bilder och det verkar som ni haft det kanon, underbart Russinet! :) Sen att surfa också, har själv inte testat men min lillasyster håller på med Kitesurfing. Kram!

  SvaraRadera
 13. vi tänkte ju åka til san seb förra sommaren, men så blev det siófok istället, men nu blir jag allt bra sugen, ser ju helt fantastiskt ut, ser fram emot ett inlägg om michelinmaten också!

  SvaraRadera
 14. Det är alltid lika roligt att se semesterbilder och kanoners med resetips, tycker vi.
  Håkans första kommentar var att "surfning kan jag absolut se Kim hålla på med!"
  Kramar

  SvaraRadera
 15. Men åh vilken fin resa. Ser otroligt vacker ut.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails