måndag 31 december 2012

2012

Det finns en hel del att säga om året som gått. Det hände en hel del. En del bra, en del dåligt. Mycket som var oväntat. En förlovning, ett särboskap, ett nytt jobb, en separation, en flytt. Det är som om jag stått på en pall, vars ben ett efter ett har blivit vekare. Något rämnade. Men på något sätt har dessa ben ändå vuxit sig starkare och stabilare till sist. Nu skulle jag vilja säga att jag står rätt säkert, även om jag kan vingla till då och då.

Jag har mist någon och flera med honom. Och det är klart det finns en saknad efter någon som jag länge såg som min bästa vän. Men året har också stärkt befintliga relationer och gett mig många nya bekantskaper. Bloggen är en stor bidragande faktor och jag känner mig glad och privilegierad att få lära känna er som läser, kommenterar och delar med er (jag gillar även er smygläsare - puss på er). Min familj och mina vänner - jag är glad och tacksam över att ni finns. Jag har aldrig behövt känna mig ensam.

En Istanbulresa, några Londonbesök, Island - öarnas ö, matbloggsträffar. Vietnam, Kina, Tyskland och Polen via jobb. Inte bara i mitt huvud det har skett sjuhelvetes resor.

Vansbrosim, Göteborgssimmet och ett Finallopp, där snackar vi oväntat.

Och mat har jag lagat. Högt och lågt. Fint och fult. Men gott! Och bra!

Vad jag önskar av 2013? Mer harmoni. Lite mindre drama. Men mer äventyr! Och vågar man hoppas på lite manlig fägring..? Men en sak vet jag: mer blogg blir det.


Gott nytt år alla - må 2013 bli ett riktigt bra år!

19 kommentarer:

 1. Vilket bokslut du har fått till, och så skönt att de där benen ändå har stärkts, ett efter ett! Vi hoppas att det fortsätter så!

  Ett riktigt gott nytt år till dej, bästa russinet.
  Kramar får du från oss båda.

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år och tack för en fin blogg!! Jag tillhör nog en av dina mer frekventa smygläsarna, och jag vill bli bättre på att lämna avtryck : )

  SvaraRadera
 3. Underbart att läsa om allt som har hänt dig under året.... och vissa saker har vi ju upplevt tillsammans, gött!

  Gott nytt år kära Kim, kram!

  SvaraRadera
 4. Önskar dig ett fint 2013! Kram

  SvaraRadera
 5. Opp å ner - ner å opp! Det är livet det - oavsett om man vill eller ej. Ett kärt Russin med stadiga ben klarar sig fint! Ett väldigt händelserikt år du har haft... Så glad att jag fått lära känna dig här och in person också. Vi ses ju snart igen!

  Fast det darrar och vinglar till ibland så står man oftast stadigare än någonsin när det väl lagt sig. Fint att du har familj och vänner som finns där.

  Önskar dig ett kanonavslut på detta år och ett riktigt gott nytt år med både det ena och det andra!

  Stor och varm kram!

  SvaraRadera
 6. ja, herregud, vilket år det har varit! ska det vara såhär omtumlande nästa år också så måste jag nog bli bjuden på några veckor i mexico eller nåt! fint att du känner dig stadigare på foten efter årets alla turer iaf :)

  Gott nytt år på dig kära Kim, hoppas vi ses snart! Kram!

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år! Jag kommer att fortsätta följa din blogg och hoppas få ta del av dina nya äventyr! Kram / Viktoria

  SvaraRadera
 8. Gott nytt år och tack för en fin och inspirerande blogg! Du skriver väldigt bra och lyckas hålla balansen mellan liv och mat på en bra nivå i inläggen. Kramar och Gott nytt 2013!

  SvaraRadera
 9. Tack för i år och gott nytt! Hoppande får ett lite mindre stökigt och mer harmoniskt år :)

  SvaraRadera
 10. God fortsättning och jag önskar dig verkligen en mer harmoniskt år. Det är du värd!!

  SvaraRadera
 11. Tack för fina och snälla kommentarer allihopa! Kram på er!

  SvaraRadera
 12. Ja, herregud, vad det kan hända mycket under ett år! Du är tuff och cool och hoppas att vi ses många gånger under 2013! Min matbloggsrumskompis!:)

  SvaraRadera
 13. Gott nytt år! Hoppas du får uppleva många spännande äventyr under 2013!

  SvaraRadera
 14. gott nytt år till dig....
  jag hoppas åxå på ett bättre 2013...
  så ut med det gamla och in med nytt...
  tar med det som är bra från det gamla in i det nya äventyret... :-) kram Di

  SvaraRadera
 15. Tack för att ni läser och kommenterar, puss på er!

  SvaraRadera
 16. Du är det mysigaste russinet jag har lärt känna! Jag hoppas verkligen att 2013 blir ett toppen år, det är du värd. Nu har den där pallen vippat färdigt. Någonstans där ute finns det en lika galen kille som älskar god mat och som du kommer lura till många skratt.
  Och så hoppas jag på en ny dejt framåt våren. I huvudstaden med de andra mattokarna. Tycker vi ska lura Moma att lära oss att laga karibiskt och blanda romdrinkar!
  God fortsättning! Vi ses definitivt i år!

  SvaraRadera
 17. God fortsättning, kära Kim!

  Och jag håller tummarna att 2013 blir bästa året ever, med lite mindre drama men en massa skoj! Stora kramen

  SvaraRadera
 18. Stor kram på dig Kim, det är för jävligt när man går igenom det och hur klyschigt det än låter så blir man starkare när man kommer ut på andra sidan... <3

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails