måndag 23 december 2013

Rustad för jul

Jag har fått den sedvanliga julförkylningen. Griljerat den mest avlånga skinkan jag skådat. Sett på Grinchen (den blir ju roligare för varje gång). Slagit in paket i papper med T-rex i tomteluvemotiv. Slökokat risgrynsgröt. Gått på Tivoli i snålblåst. Svettats på Allum köpcenter dan före dan före dan. Jag är helt enkelt redo för julfirande!

Nu tar jag mitt julknäcke, en burk senap och mina julklappsspelsjulklappar och åker några mil norröver. Imorgon kommer jag bland annat att äta världens bästa krämiga grönkålssallad och godaste gravade oxfilén.


Jag önskar er alla en lugn och fin och GOD jul!  

Och hörreni, stort tack för era bidrag till vår insamling till Musikhjälpen! Tvåtusentrehundrasjuttiofem kronor(!) Hur bra är inte det då?!

6 kommentarer:

 1. Laddad och rustad till tänderna skulle jag vilja säga :-) Jag svettades lite på köpcentret idag men annars har det varit rätt lugnt. Ska göra lite julmat ikväll och slå in paket till Mannens systerbarn. Det var en riktigt lustig skinka där du :-/

  Önskar dig en riktigt fin jul med allt gott både i och utanför magen.

  Kram bästa Kim!

  SvaraRadera
 2. Det var tusan, vilken avlång gris du fick tag på. Sitter i soffan och sträcker ut magen efter lite julmat nu, herrejisses vad mätt man blir. God jul på dig! Kram!

  SvaraRadera
 3. EN riktigt god jul till dej också, världens bästa tant!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hoppas du har haft/har en riktigt skön jul! Stor kram vännen!
  Jag ska testa den där krämiga grönkålssalladen har jag tänkt.

  SvaraRadera
 5. Men usch då! Hoppas du blev frisk innan julafton och att du hade en fin jul. Var själv sjuk dagarna innan men var något bättre på julafton. Din grönkålssallad blev jag vääldigt nyfiken på. Gott Nytt År fina tantbloggvän! :-)

  SvaraRadera
 6. den där julförkylningen alltså, den kan man lita på! och den där gravade oxfilén, varför gör ingen jag känner den på nåt julbord jag är på? det undrar man.

  hoppas julen blev fin iaf och att du hann friskna till!

  kram och gott nytt år!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails