tisdag 31 december 2013

2013

Vilket år ändå va? Det har varit ett bra år för mig. Jag har fått möjlighet att lära känna en viktig person ännu bättre. Japp, det handlar om mig själv. Jag har sagt både ja (när jag egentligen kanske inte vågat) och nej (när något har gått i en riktning jag inte tyckt om).

Det har bloggat ganska sporadiskt, inte alls med samma frekvens som förr. Men det passar mig just nu. Lite motsägelsefullt kanske, men desto fler möten genom bloggen har det blivit.

Jag betalade någon för att sätta nålen i min arm, första men antagligen inte sista gången. Pappa och jag slutförde Göteborgsklassikern.

Jag startade #flamingofredag! Min kära cykel blev stulen för att sedan återfinnas.

Jag åkte till London och återfann en vän. Jag åkte till Polen och fick sitta i baksätet på en polisbil. Jag körde på Autobahn i det värsta åskvädret jag varit med om. Vi flög till San Sebastian och åt. Till Paris för att uppleva. Rundade av i Köpenhamn.

Vi har inom familjen har förlorat nära. Sorg är kärlekens pris sägs det.

Jag sålde saker på Blocket och blev vansinnigt kär på köpet.

Jag bryggde Age Crisis Ale, som lämpligt nog var klar samma dag som Johanna och jag hade vår trettioårsfest.

Nu säger jag hej till 2014! Och till er som läser - Gott nytt år och puss på er.


Vad jag minns den här tisdagen(?) i maj. Bubbel och sol på Hello Monkey's uteservering. Jag tror vi minsann firade att vi var så bra!

12 kommentarer:

 1. Gott Nytt År Kim! Hoppas du får en riktigt bra Nyårsafton och sedan hoppas jag vi ses i vår.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt bra år ändå! Jag håller tummarna för ett lika fint 2014. Gott slut och Gott Nytt År! Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart att lära känna sig själv mer och mer. En själv är ju ändå viktigast utan att vara ego... Grattis till ditt händelserika år med det livet bjuder på om man tar för sig. Och det sorgliga, det är en del av livet och man lär sig av det också.

  Tänk att vi har träffats hela tre gånger det här året - fantastiskt! Tack för att du finns och att du är min vän. Jag önskar dig ett fantastiskt gott slut på 2013 så ses vi förstås igen 2014. Till dess kommer här en bamsekram och puss tillbaks!

  SvaraRadera
 4. Men precis så är det ju, visa ord du bjuder på i din sammanfattning. Människor lämnar våra liv och ger plats åt andra, ett bra sett att se på det hela.
  Avrundningen i Köpenhamn är vi väldigt tacksamma för att du gjorde, glasen invigdes i går och första skålen tillägnades dej, världens bästa russin! Tack för din uppmärksamhet:)

  Ha nu en riktigt fin kväll och avrundning på året,
  och en finfin start på 2014.
  Kramar till dej

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig sammanfattning av ditt år. Både glädje och sorg. Att lära känna sig själv bättre och att finna kärleken är fantastiskt bara det.
  Nu hoppas vi på ett riktigt underbart 2014. Och så hoppas jag att vi ses. Kramar!

  SvaraRadera
 6. Fin sammanfattning av ditt år. Det är ju så livet ska vara. Trots allt :) Puss, kram och gott nytt 2014!

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år, fina fina Russin! KRAM!

  SvaraRadera
 8. Gott nytt år och god fortsättning:) Och tack för det här året!
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Gott nytt år! Vilken härlig sammanfattning! Hoppas vi ses över en flamingodrink snart! ;)

  SvaraRadera
 10. Massa god fortsättning önskar fröken Dill

  SvaraRadera
 11. Sporadiska inlägg och kommentarer hos mina favoritbloggar blev det för mig förra året och kommer det att bli i år för mig också. Ser dock fram emot att följa dina roliga inlägg så ofta jag kan och hinner. En god fortsättning önskar jag dig fina Tant Russin.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails