söndag 17 augusti 2014

Smaka på världen

Nu på lördag eller/och söndag insisterar jag på att ni som har turen att vara i närheten av Göteborg beger er till Kanaltorget, för att för en mindre slant smaka mat från världens alla hörn. Global Picnic Food Festival går av stapeln för tredje året i rad! Förutom mat från 13 olika länder kommer det även finnas underhållning, gött häng och även aktiviteter för de yngre.

Bakom maten står göteborgare från olika länder, kulturer och stadsdelar. Och bakom festivalen står föreningen Global Picnic. Festivalen är öppen 11-17 båda dagarna (alltså den 23:e och 24:e augusti). Jag kommer att finnas på plats som funktionär - kom gärna fram och "stör"!

12 kommentarer:

 1. Hurra vad bra att du påminde om det. Får bli uppladdning inför midnattsloppet eller som belöning dagen efter. Jag stör dig gärna!

  SvaraRadera
 2. Önskar jag var där! Men jag var på internationell matmässa i Jönköping tidigare i somras, det var himla mysigt. Men de hade ingen Kim där, förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan det omöjligt varit lika bra som GP ;)

   Radera
 3. Jahaja, det lät ju trevligt det där... väldigt trevligt! Har ju läst om detta hos dej tidigare och anar att det är något helt annat än den där matmarknaden som far land och rike runt... tyvärr:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix, det är ett gbg-baserat koncept... Men man vet aldrig...!

   Radera
 4. Jag ska absolut dit och jag kommer att störa :)! Utmaningen blir att smaka så mycket som möjligt innan magen säger stopp ;)

  SvaraRadera
 5. Åh, SOM jag hade stört!

  SvaraRadera
 6. Att jag aldrig lyckas tima det här? Buhu! Ska på bröllop i Skåne i helgen :=(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att folk ska hålla på att gifta sig i tid och otid!

   Radera

Related Posts with Thumbnails