måndag 24 oktober 2011

Oscar, Emmy, Tony

Jag känner mig lite mallig, för jag har nämligen fått två awards. Tack Sofie, och tack Helena - två bloggare som jag troget följer!

1. Varför började du blogga?
Sanningen att säga så var det mest för att jag insåg att jag behövde en hobby. Och så gillar jag ju mat. Att äta som hobby kändes inte så bra i längden, men en matblogg. Perfekt kombo!

2. Vilka bloggar följer du?
Hur mycket tid har ni? Jag tänkte jag skulle lägga upp en länklista här så småningom, så håll ut! Inte helt överraskande är det mest matbloggar, men en återkommande favorit inom ett annat område är Lilla Gumman.

3. Vilken är din favoritfärg?
Jag är ofrivilligt svag för rosa och turkos. Svart är bra på många vis.

4. Vilken är din favoritfilm?
Det är ju som att fråga vilken som är min favoriträtt! Beror på humör och dagsform. Och det är ju lite skillnad på favoritfilm och bästa film, är det inte? Jag gillar Tarantino och Rodriguezs' filmer, men även filmer som Pans Labyrint och My neighbour Totoro (bilden!). Och Gran Torino. Amelie från Montmartre, Livet är underbart. Och nästan alla Cohen-filmer. Jag skrattade tills jag nästan kissade ner mig till Bridesmaids. Ja ni hör ju, egentligen borde jag starta en filmblogg också. Och en tv-serieblogg.

5. Vilket land/länder skulle du vilja besöka?
Italien, Australien, Argentina och USA är länder jag gärna besöker igen. Annars ligger Nya Zeeland och Japan högt på önskelistan.

Fem bloggare jag vill skicka vidare till, det var inte det enklaste det. Finns ju så många bra personer där ute.
Tant Gul (en tant-allierad som inspirerar)
Moma (som fått min röst till Matbloggspriset. 'Nuff said.)
Plommonet (alltid lika roliga och annorlunda recept)
Miss Meister (där man alltid lär sig något nytt)
Livsaptits-Linda (som bjuder på många bra idéer och fina bilder från hennes kurser)

Efter lite eftertanke så vill jag bara säga att ni inte behöver förvalta och skicka vidare awarden om ni inte vill. Vill ni svara på frågorna, så gör gärna det, det var kul! Men vill ni inte, så bara njut av smickret!

Varför händer det här aldrig på hållplats Fjällgatan? Källa.

8 kommentarer:

 1. haha, jag har inte sett Totoro än, fast jag hade en helt otrolig manga- och animefas i ett par år! Jag gillar det dock fortfarande, så det får nog bli snart i alla fall... Härligt med en award, och tack för länktipsen!

  SvaraRadera
 2. Gratulerar till awarden! :) Kul att läsa om dig och bloggandet.
  Haha, vill du verkligen att det ska hända på din hållplats? ;)

  SvaraRadera
 3. Tack fina du! Är jag den enda som är så tråkig och inte skickar vidare mina awarder... Jag är SÅ allergisk mot kedjebrev, tycker inte om smicker som kräver att jag ska göra något tillbaka (jag vet att inte du gör det :-)) Men jag tycker ni är så fina mina bloggisar att jag skulle utnämna en egen Moma-gillar-award för er!

  SvaraRadera
 4. Skumt att mitt award-inlägg försvann, men nu ligger det uppe igen. Ser att du fått fler awards, kul! Det förtjänar du!

  SvaraRadera
 5. vi kanske ska starta en film- & tv-serieblogg ihop! jag brukar alltid skoja om att min drömjobb skulle vara att vara sån där som kommenterar vad som var på teve kvällen innan, så det kanske vore något? skriva kommentarer om vad som hände i senaste avsnittet av alla serier vi följer!

  jaha, är du kompis med elinor? jimmy brukar prata om hur duktig hon är och så tror jag hon har varit här hemma på fest nångång. kanske. facebook-stalking är den bästa sortens stalking. höhö.

  SvaraRadera
 6. Alexandra, men åh du måste ju se! Den är superbra.

  Amy, ha ha jaaa det vill jag nog, hade livat upp en vanlig dag på ett speciellt sätt. Kanske får jag ta tag i det själv?

  Moma, vassego'! JA! En moma-award!

  Helena, jag trodde du kanske hade ångrat dig? ;)

  Pernilla, det hade vart nåt det! Vi skulle nog kunna täcka upp en stor del av tv-utbudet tror jag.

  SvaraRadera
 7. Grattis, grattis!
  Visst är det svårt att välja film, allt är ju verkligen beroende på vilket humör man är på precis som du skriver. Bridesmaids har vi inte sett än, har helt glömt den...

  SvaraRadera
 8. Mårtenssons, tack!
  Se Bridesmaids, den var riktigt riktigt rolig!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails