tag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post4859211726884324233..comments2023-08-13T11:57:13.013+02:00Comments on Tant Russins bak: Klassiker från Stjerna/Nilssonska hemmetTant Russinhttp://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-31830239122025782112010-08-20T06:53:47.333+02:002010-08-20T06:53:47.333+02:00Det är sådant man får räkna med när man närt en bl...Det är sådant man får räkna med när man närt en bloggare vid sin barm...<br /><br />Tack för specificeringen av receptet. Se så, alla övriga, se nu till att svänga ihop den här supertårtan!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-85201457014152581922010-08-19T22:22:40.669+02:002010-08-19T22:22:40.669+02:00Jo, jo, här får man sitt hem exponerat på offentli...Jo, jo, här får man sitt hem exponerat på offentlig plats. :-))<br />Lite tilläggsinfo om tårtan:<br />-Hälften av grädden blandas med lemon-curd och breds på första marängbottnen. På med bär och därefter ny marängbotten. Resterande grädde (utan curd) smetas ovanpå tårtan, sedan valfri garnering (gärna med rivet citronskal som "bonus").<br />//MaPaAnonymousnoreply@blogger.com