tag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post8089598853765936462..comments2023-08-13T11:57:13.013+02:00Comments on Tant Russins bak: Vad skulle det vara i sa du?Tant Russinhttp://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-8882854128366284452012-06-04T21:59:29.076+02:002012-06-04T21:59:29.076+02:00Jag var också vääääldigt skeptisk. Men är nu övert...Jag var också vääääldigt skeptisk. Men är nu övertygad.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-66457397832119067892012-06-04T21:58:58.521+02:002012-06-04T21:58:58.521+02:00Jag och choklad? Nääääeee ;)Jag och choklad? Nääääeee ;)Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-31088242818335080582012-06-04T21:58:09.088+02:002012-06-04T21:58:09.088+02:00Vågar jag så vågar ni! :)Vågar jag så vågar ni! :)Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-20781489647939801592012-06-04T19:11:27.824+02:002012-06-04T19:11:27.824+02:00Det där med vanilj i mat... Jag älskar vanilj, men...Det där med vanilj i mat... Jag älskar vanilj, men äter det bara i sötsaker (eller åtminstone sånt som man förknippar med sött). Du skriver väldigt övertygande så jag känner att jag måste prova!Viktoriahttps://www.blogger.com/profile/13167822060874479115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-80432134345147297712012-06-04T17:21:39.033+02:002012-06-04T17:21:39.033+02:00chokladtossig? titta gärna in i min chokladvärld! ...chokladtossig? titta gärna in i min chokladvärld! :)sarahttp://saralouisew.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-11317397979070586112012-06-03T10:53:24.258+02:002012-06-03T10:53:24.258+02:00Alltså... Låter verkligen annorlunda med vanilj i ...Alltså... Låter verkligen annorlunda med vanilj i måste jag säga... Håller med de andra om att det är lite läskigt - men måste ju prova nu när det är du som bloggar om det! Och det där med bokcirkel tycker jag låter fantastiskt! Det borde jag starta en också <3Alexandra - Kärlek på tallrikhttp://karlekpatallrik.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-74513162879023866272012-05-31T22:25:11.969+02:002012-05-31T22:25:11.969+02:00Kul att du tycker det, alla verkar inte lika övert...Kul att du tycker det, alla verkar inte lika övertygade :)Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-50569522806130997432012-05-31T22:24:51.712+02:002012-05-31T22:24:51.712+02:00Udda, men trevligt udda. Bokcirkeln är guld värd.Udda, men trevligt udda. Bokcirkeln är guld värd.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-6776265417864601242012-05-31T22:24:27.260+02:002012-05-31T22:24:27.260+02:00Du, palsternacka och vanilj lät inte alls gott. Me...Du, palsternacka och vanilj lät inte alls gott. Men rabarber och kanel funkar ju i mat, så vanilj kan nog allt passa i vissa rätter. Den här tex.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-11457086070067421162012-05-31T19:05:09.758+02:002012-05-31T19:05:09.758+02:00jag tycker det låter lite läskigt jag... men så ty...jag tycker det låter lite läskigt jag... men så tycker jag ju å andra sidan inte så himla mycket om vanilj heller. jag tänker bara på i masterchef när de alltid gör palsternacksmos med vanilj i och domarna klagar på att det smakar som en dessert fast det är huvudrätt. men å andra sidan, kan man ha rabarber i maten så borde man ju kunna ha i vanilj.Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-86423094198200760702012-05-31T18:47:16.818+02:002012-05-31T18:47:16.818+02:00Men det var en udda kombination. Men som sagt jag ...Men det var en udda kombination. Men som sagt jag litar på dig. Säger du att det är ett bra recept så är det så. En Bokcirkel skulle jag gärna vilja vara med i. Älskar att läsa och diskutera böcker.Tant Gulhttp://tantgulsblogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-86968259459083717342012-05-31T12:19:05.352+02:002012-05-31T12:19:05.352+02:00Det låter ju himla trevligt och gott!Det låter ju himla trevligt och gott!Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-41417362019681801612012-05-30T22:39:39.559+02:002012-05-30T22:39:39.559+02:00Kom igen! :) Kan man ha kanel, kan man ha vanilj!Kom igen! :) Kan man ha kanel, kan man ha vanilj!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-38413451433750109022012-05-30T22:38:32.597+02:002012-05-30T22:38:32.597+02:00Det var väldigt gott, och kändes lite "vågat&...Det var väldigt gott, och kändes lite "vågat". Man får en sån massa inspiration på dessa träffar.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-28824786776271631212012-05-30T22:37:48.155+02:002012-05-30T22:37:48.155+02:00Hade inget granatäpple hemma, annars hade jag ocks...Hade inget granatäpple hemma, annars hade jag också föredragit det. Men det här bör bli ditt nästa spenatprojekt :)Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-1790164820669787852012-05-30T22:36:38.703+02:002012-05-30T22:36:38.703+02:00Dags att börja gå utanför trygghetszonen, det här ...Dags att börja gå utanför trygghetszonen, det här var en bra början!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-86456599498206864932012-05-30T19:18:43.976+02:002012-05-30T19:18:43.976+02:00Detta ver verkligen en annorlunda gryta, spännande...Detta ver verkligen en annorlunda gryta, spännande med vaniljpulver... vet inte om jag vågar testa dock...Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-68477187209745685202012-05-30T19:16:55.256+02:002012-05-30T19:16:55.256+02:00Visst låter det lite ovanligt, men ack så trevligt...Visst låter det lite ovanligt, men ack så trevligt:) <br /><br />Bokcirkel låter också väldigt trevligt, bra som sporre att få till det där med läsningen som annars så lätt försvinner i vardagen. Ha en fin avslutningskväll.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-78907296515335570982012-05-30T15:18:03.632+02:002012-05-30T15:18:03.632+02:00Helt klart en ovanlig ingredienslista. Inga äpplen...Helt klart en ovanlig ingredienslista. Inga äpplen i min gryta tack men gärna granatäpplekärnor. Jag slukar spenat i alla dess former för tillfället och helst utan merjeriprodukter så att detta receptet kommer som ett brev på posten.Ann-Louisehttp://lillamatderiven.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-76419432898841630232012-05-30T13:54:27.211+02:002012-05-30T13:54:27.211+02:00Låter onekligen spännande fast jag förstår din ske...Låter onekligen spännande fast jag förstår din skepsis... Vanilj dyker upp i allt möjligt tycker jag. Kanske dags att sluta se det bara som en smaksättare i desserter och bakverk!Lottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.com