tag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post2204130186116140437..comments2023-08-13T11:57:13.013+02:00Comments on Tant Russins bak: Ich bin nicht eine WienerTant Russinhttp://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-84884054920639532742012-02-25T15:50:09.326+01:002012-02-25T15:50:09.326+01:00Semlefilen är hur god som helst! Hade du följt mig...Semlefilen är hur god som helst! Hade du följt mig på Facebook hade du vetat för jag rekommenderade den för mina läsare för ett tag sen ;)Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-21201947554249669462012-02-23T20:49:16.993+01:002012-02-23T20:49:16.993+01:00undrar hur många konditorier som stod med massor a...undrar hur många konditorier som stod med massor av semlor över men med helt slut på prinsessbakelser idag... själv är jag glad över att slippa båda två :) och din wienersemla lät mycket godare än den vanliga varianten!Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-26239903804352630822012-02-23T17:29:40.537+01:002012-02-23T17:29:40.537+01:00Vilken bra deal! Jag har en liknande med jobbet dä...Vilken bra deal! Jag har en liknande med jobbet där jag bakar 3 tårtor/kakor en gång i månaden. Man får massor av feedback men slipper äta så mycket. :)<br /><br />Jag har inte heller ätit någon semla, klarar mig bra utan faktiskt. Så du är inte ensam. :)Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-70979765792664256882012-02-23T11:44:41.853+01:002012-02-23T11:44:41.853+01:00Du det där lät inte dumt. Tobbe verkar vara en sma...Du det där lät inte dumt. Tobbe verkar vara en smart en!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-33039057536297898492012-02-23T11:44:23.476+01:002012-02-23T11:44:23.476+01:00Jag säger också tack men nej tack. Och sen har ju ...Jag säger också tack men nej tack. Och sen har ju själva traditionen gjort sitt lite när semlor säljs i flera månader.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-86061058215597594962012-02-23T11:43:22.408+01:002012-02-23T11:43:22.408+01:00Det är så det är alltså?!Det är så det är alltså?!Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-67710743078748356312012-02-23T11:43:10.631+01:002012-02-23T11:43:10.631+01:00Gjorde muffinsvariant för något år sedan, tyckte d...Gjorde muffinsvariant för något år sedan, tyckte det var snäppet godare än den vanliga faktiskt. Så fina dina var, små svampar.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-20818970135129617052012-02-23T11:42:34.826+01:002012-02-23T11:42:34.826+01:00Det finns de som är helt galna, som han den killen...Det finns de som är helt galna, som han den killen som har bloggen "semmelmannen". Han testar en semla varje dag i närmare en månad tror jag.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-3413308926017145242012-02-23T11:41:42.443+01:002012-02-23T11:41:42.443+01:00Semlefil?! What?! Måste genast googla.Semlefil?! What?! Måste genast googla.Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-18332287358355266962012-02-23T11:41:18.054+01:002012-02-23T11:41:18.054+01:00Vilken craving! :)Vilken craving! :)Tant Russinhttps://www.blogger.com/profile/06392298702041810957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-89306951335478061532012-02-23T10:21:07.344+01:002012-02-23T10:21:07.344+01:00Festligt! Hemma hos oss bakade Tobbe semlor med et...Festligt! Hemma hos oss bakade Tobbe semlor med ett rivet äpple i mandelmassefyllningen. Himla gott tyckte jag som inte ens gillar semlor, egentligen.Rebeckahttps://www.blogger.com/profile/02104153922381018620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-85920617694961586752012-02-22T22:24:57.812+01:002012-02-22T22:24:57.812+01:00Jag är ingen semlemänniska alls faktiskt, jag tyck...Jag är ingen semlemänniska alls faktiskt, jag tycker däremot väldigt mycket om mammas vetebullar med en klick smör på. Det är nog så nära semlorna som jag kommer, hoho. Men seriöst, de man köper - de är ju alldeles uschliga. Alldeles för mycket mandelmassa, på tok för mycket grädde och alldeles för lite kardemumma. Nä tack, säger jag.Charlottahttp://www.matrepubliken.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-45250216102391021152012-02-22T22:08:38.729+01:002012-02-22T22:08:38.729+01:00Haha är inte våffeldagen alla dagar?Haha är inte våffeldagen alla dagar?Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-82790418440419757942012-02-22T18:59:49.315+01:002012-02-22T18:59:49.315+01:00Åh, vilken raring! Det ska jag absolut prova att g...Åh, vilken raring! Det ska jag absolut prova att göra. Jag har tröttnat lite på den traditionella semlan. Själv så gjorde jag en muffinsvariant :D http://www.helenaljunggren.com/semlamuffin/Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-24896380860161983282012-02-21T23:20:05.421+01:002012-02-21T23:20:05.421+01:00Max två i vårt kök också per år, vars en då alltså...Max två i vårt kök också per år, vars en då alltså. Så vi har fyllt vår kvot idag, inte helt tokiga i det alltså, någon av oss.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-83723304465639965962012-02-21T22:27:51.074+01:002012-02-21T22:27:51.074+01:00Jag äter en kanske två semlor per år. Men sedan rä...Jag äter en kanske två semlor per år. Men sedan räcker det. Semla är det enda vetebrödsbakverket jag gillar. Din variant på semla låter dock godare än de klassiska. <br />Och vad jag inte kan förstå hur någon kan köpa semlefil!Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5053382941541723438.post-40813862402041673782012-02-21T21:35:11.142+01:002012-02-21T21:35:11.142+01:00Alla kan ju faktiskt inte gilla semlor Kim! :)
Jag...Alla kan ju faktiskt inte gilla semlor Kim! :)<br />Jag har ätit några stycken denna säsongen men där får det räcka... när jag var gravid och väntade äldste sonen minns jag att jag åt typ 10st den säsongen... herregud det var mkt!<br /><br />Sv: Frukt är inte alltid en hit i maträtter (framför allt varm sådan) men i den här pastarätten är kombon fenomenal lovar!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.com